ADMiN4YOU.NL

BOEHOUDERS

SCAN EN HERKEN ADMIN4YOU


SNELLER EN GOEDKOPER FACTUREN VERWERKEN

Wil je véél sneller en goedkoper je boekhouding bijwerken?  Koppel je administratie(s) met Scan en Herken en bespaar tijd en geld voor zaken die er écht toe doen. Je kunt gemakkelijk inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes uploaden en realtime verwerken in jouw boekhouding. Onder onze klanten staan we bekend om de combinatie van een hoog gebruiksgemak, eenvoudige implementatie en uitstekende gratis support. Bovendien zijn alle functionaliteiten gratis en ben je bij ons gegarandeerd voordelig uit met de scherpste tarieven van Nederland!


•VIA PORTAL E-MAIL EN MOBIELE APP


Het uploaden van facturen (PDF/UBL) kan gemakkelijk worden gedaan in de portal en via de e-mail. Ook kun je bonnetjes uploaden met onze mobiele app!


•INKOOPFACTUREN EN VERKOOFACTUREN


Niet alleen inkoopfacturen, maar ook verkoopfacturen kunnen gemakkelijk als PDF- en UBL-bestand geüpload worden naar SCAN EN HERKEN ADMIN4YOU


•BULKFACTUREN

Meerdere facturen tegelijk uploaden? Geen probleem! Een bulkupload kan gemakkelijk worden aangeleverd in de portal van SCAN EN HERKEN ADMIN4YOU of via de e-mail.

HOE WERKT SCAN EN HERKEN?

Upload de facturen naar jouw SCAN EN HERKEN ADMIN4YOU administratie of stuur de facturen per mail door. Onze scan en herken software zal een automatisch boekingsvoorstel presenteren. Boek de factuur in jouw boekhouding. Richt eventuele autorisatiewerkstromen in voor het boeken van de factuur. Hierna kun je de boeking terugvinden in het archief van SCAN EN HERKEN ADMIN4YOUAUTOMATISCH SPLITSVOORSTEL


Na het uploaden van bulkfacturen wordt een automatisch splitsvoorstel gepresenteerd.DRAG EN DROP


Met onze innovatieve ‘drag and drop’ functie kun je gemakkelijk splitsen en samenvoegen.