ADMiN4YOU.NL

BOEHOUDERS

ONLINE KASSA

De ZCORE Online Kassa registreert uw verkopen vanuit uw winkel(s). Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt ruimte om vlot consumentengegevens in te voeren. En met het vastleggen van die informatie, bouwt u een waardevolle klanten- database op. Uiteraard kunt u met de ZCORE kassa ook barcodes scannen, kortingen en kortingsbonnen verwerken, uit-kas-betalingen registreren en uw kassabon afdrukken.

Het ZCORE kassasysteem werkt op iedere computer met een browser (MAC, PC, tablet). Ook zonder internetverbinding.

INFO: POINT OF SALE

VOORRAAD | VERKOPEN | KLANTEN

De modules Voorraad, Verkopen en Klanten vormen de basis van ZCORE. Via de module Voorraad registreert u nieuwe producten en print u barcodes uit.

Alle verkopen, zowel vanuit uw fysieke winkels als online, vindt u terug in de module Verkopen. Hier vindt u alle details en kunt u verkopen bewerken, verwijderen of handmatig toevoegen.

De module Klanten biedt alle functionaliteit om uw klanten en andere relaties te beheren en toegang te geven tot hun account op uw website of webwinkel.

INFO: VOORRAAD | VERKOPEN | KLANTEN

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.